ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Venus ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ξενοδοχείο Venus

Παραλία Καλαμακίου, Ζάκυνθος, 29100

Τηλ. κρατήσεων: +30-26950-27460

Φαξ κρατήσεων: +30-26950-27461

Αεροδρόμιο Ζακύνθου “Σολωμός”: 10 λεπτάCHECK-IN :

Μετά τις 12:00 το μεσημέρι

CHECK-OUT:

Πριν τις 12:00 το μεσημέρι

ΝΩΡΙΤΕΡΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Εάν η άφιξή σας είναι προγραμματισμένη για νωρίς μέσα στην ημέρα και προτιμάτε άμεση πρόσβαση στο δωμάτιό σας, συνιστούμε να κάνετε κράτηση για την προηγούμενη νύχτα για να εξασφαλίσετε άμεση πρόσβαση. Ομοίως, για τις καθυστερημένες αναχωρήσεις, η κράτηση μιας επιπλέον νύχτας θα εγγυηθεί την πρόσβασή σας στο δωμάτιο μέχρι να φύγετε από το ξενοδοχείο. Εάν επιλέξετε να μην κάνετε κράτηση, θα χαρούμε να κρατήσουμε τις βαλίτσες σας και να σας παρέχουμε ένα προσωρινό δωμάτιο.

ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

  • :: Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή 30%. Το υπόλοιπο μπορεί να καταβληθεί στο τέλος των διακοπών σας.
  • :: Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό, κλιματισμό, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών όταν κάνετε την κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο.
  • :: Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 3 ετών είναι δωρεάν όταν μοιράζονται δωμάτιο με δύο ενήλικες
  • :: Βρεφικές κούνιες παρέχονται δωρεάν.
  • :: Το ξενοδοχείο διαθέτει πολιτική διαμονής ελάχιστης διάρκειας τριών νυχτών.
  • Όλες οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται πριν από την καθορισμένη περίοδο προκειμένου να επιστρέφεται ολόκληρη η προκαταβολή, διαφορετικά δεν θα επιστραφεί η προκαταβολή. Η περίοδος ακύρωσης μιας εβδομάδας ισχύει για τους μήνες Μάιο-Οκτώβριο. Περίοδος ακύρωσης δύο εβδομάδων ισχύει για τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο και περίοδος ακύρωσης 4 εβδομάδων ισχύει για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σε περίπτωση ακύρωσης εκτός του χρονικού πλαισίου, τότε η κατάθεση είναι μεταβιβάσιμη για τα επόμενα δύο χρόνια.
 


Καντε κρατηση για τις διακοπες σας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Venus ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Share it!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VENUS ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Bookmark and Share